2

3

Verslag

Eerst een rechtzetting in het verslag van verleden week. De rode kaart was er een voor Maarten Van Damme en niet voor Maarten Waegeman. Vandaag gaan we voor de drie punten thuis tegen Donkere Wolk. Opnieuw worden er 16 spelers geselecteerd. Op de bank starten: Kilian Pletinck, Frederick Buytaert, Jorben D’hondt, Dante Lardenoit en Jarni Tonnelier.

Op een veld dat slechts een helft bespeelbaar was start de thuisploeg tegen de wind in. De eerste minuten gaan over en weer. Donkere Wolk komt al één keer gevaarlijk opzetten maar de aalvlugge Lokerse aanvaller kan nog net worden afgestopt. Na 11 minuten kopt Nico Van der Stokt ongelukkig achterwaarts en de bal komt in de voeten van een Lokerenaar die maar binnen te tikken heeft 0-1. We proberen onder het geweld van Donkere Wolk uit te komen maar botsen steeds op een secure verdediging. Na 25 minuten een snelle tegenaanval van Donkere Wolk en onze doelman Han Tonnelier wordt omspeeld en de 0-2 is een feit. Tijd voor mijn show denkt de scheidsrechter en hij begint aan zijn geel festival. We beginnen nu toch iets feller te drukken en na 41 minuten eindelijk een mooie aanval die knap door Steven Verle wordt afgerond en het staat 1-2. Voor de rust enkel nog een gele kaart voor Jorn Audenaert meer voor de rest is er niks meer te beleven.

Na de rust komen Kilian Pletinck, Jari Tonnelier en Frederick Buytaert in de ploeg voor Nico Van der Stockt, Jorn Audenaert en Brenth De Clercq. We beginnen nu beter te combineren maar stuiten steevast op een alerte bezoekende doelman die zijn ploeg tot drie maal toe recht weet te houden. In de 63e minuut wanneer Donkere Wolk een zeldzame keer aan de overkant komt wordt opnieuw een bal verkeerd weggekopt in de voeten van een Lokerenaar die de 1-3 binnentrapt. We geven echter niet op en na 70 minuten komt Dante Lardenoit in de ploeg voor Michiel Hendrickx. Enkele minuten later valt nu ook Jorben D’hondt in voor Joris Vercauteren.  We blijven verder druk op de verdediging van Donkere Wolk zetten en in de 80e minuut kan Steven Verle zijn tweede van de namiddag tegen de touwen duwen en staat het 2-3. De pas ingevallen Jorben D’hondt komt nu ongelukkig ten val en dient het terrein te verlaten. Met z’n tienen blijven we erin geloven maar botsen nog steeds op de bezoekende doelman. Na goed 90 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Vandaag onze tweede opeenvolgende nederlaag.  Dame fortuna had het weer niet voor ons en ondanks dit verlies blijven we nog steeds leider. Wanneer we volgende week onze wedstrijd op het veld van concurrent Katasvilla tot een goed einde kunnen brengen zijn we zelfs herfstkampioen. Supporters dus massaal op post en let op de match begint om 14u30 en niet om 16u zoals vermeld op de kalenders.

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Thomas Van Herpe, Nicolas Van der Stockt(46’ Kilian Pletinck), Jorn Audenaert(46’ Frederick Buytaert), Joris Vercauteren(73’ Jorben D’hondt), Michiel Hendrickx (70’ Dante Lardenoit), Maarten Waegeman, Farid Baeyens, Steven Verle, Thimo Govaert en Brenth De Clercq (46’ Jarni Tonnelier)

Gele Kaarten : Thimo Govaert, Jorn Audenaert, Joris Vercauteren en Steven Verle

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

11’     0-1

25’     0-2

41’     1-2       Steven Verle

63’     1-3

80’     2-3       Steven Verle

Man van de match: Steven Verle

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.