AVC DE VLASBLOEM

0

5

Verslag

Vandaag trekken we voor de vierde keer op rij op verplaatsing deze keer naar Nieuwkerken Waas om het op te nemen tegen VKW70. De brutale partij van verleden week heeft zijn sporen nagelaten want onze ziekenboeg neemt verder toe. Voor deze match konden slechts 13 min of meer valide spelers komen opdagen. Op de bank starten Brenth De Clercq en een geblesseerde doelman Brecht Haentjes zodat een eveneens gekwetste Dante Lardenoit onder de lat plaats neemt.

Het is reeds 15u5 als de scheidsrechter de match in gang fluit. Het is zoeken van in de beginne en in de 5e minuut dribbelt een VKW aanvaller doorheen onze verdediging. Hij wordt nodeloos gehaakt in de backlijn en zonder pardon fluit de scheidsrechter penalty. Gelegenheidsdoelman Dante Lardenoit krijgt geen schijn van kans en het staat na 5 minuten 1-0 voor de thuisploeg. In de 23e minuut wordt Jorn Audenaert onderuit gekatapulteerd en hij dient gekwetst te worden vervangen door Brenth De Clercq.  Een nieuwe opdoffer voor onze ploeg.  We zijn nog steeds zoekende en in de 25e minuut worden we simpel uitgespeeld en staat het 2-0. Amper 2 minuten later slalomt een aanvaller van VKW70 doorheen onze onuitgegeven verdediging en lobt hij netjes de bal in de goal. Het staat na 28 minuten 3-0 voor de thuisploeg. Een wissel van posities brengt nu echter enige beterschap. We komen stilaan meer en meer in de match echter zonder kansen te creëren. Na goed 45 minuten fluit de scheidsrechter de rust.

Na de pauze komen dezelfde elftallen in het veld. We beginnen iets steviger aan de match maar het is VKW70 die twee doelpunten na duidelijk buitenspel afgekeurd ziet. Ook wij krijgen nu enkele kansen maar een attente thuisdoelman behoedt zijn ploeg voor een terugkeer. In de 68e minuut komt nu ook de aan zijn pols gekwetste Brecht Haentjes in de ploeg voor de geblesseerde coach Kristoff  Malfliet. De wedstrijd gaat nu op en neer zonder nog veel doelgevaar. Na goed 90 minuten houdt de scheidsrechter het voor bekeken en fluit hij de match ten einde.

Na deze derde nederlaag op rij tegen ploegen rondom ons mogen wij stilaan onze ambities in de koelkast stoppen en ons toeleggen op de beker. Onze ziekenboeg loopt week na week echter voller en voller.  We kunnen enkel hopen dat wij tegen volgende week enkele spelers kunnen recupereren. Van een tweetal sterkhouders weten we echter al dat het einde seizoen is.  Volgende week met volle moed eindelijk na 4 uitwedstrijden op rij nog eens thuis tegen De Real uit Zele. Supporters op post!!

Ploegopstelling: Dante Lardenoit, Nicolas Van der Stockt , Kristoff Malfliet(68’ Brecht Haentjes), Nik Waterschoot, Frederick Buytaert, Jorn Audenaert(23’ Brenth De Clercq), Maarten Van Damme, Jorben D’Hondt,  Steven Verle, Warre Versele en Kilian Pletinck

Gele Kaarten : Brenth De Clercq

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

5’     1-0     penalty