KFC Puivelde

1

1

Verslag

Vandaag nemen het op tegen het op dreef zijnde KFC Puivelde uit Sint Niklaas. Ook voor deze match weer 19 spelers die konden. Van de 16 geselecteerden namen Maarten Van Damme, Michiel Hendrickx, Ruben Hendrickx, Jorn Audenaert en Warre Versele plaats op de bank.

We starten tegenwind en ondanks dat nemen we het spel in handen. Puivelde is met de duidelijke bedoeling vooral te verdedigen afgezakt naar het Stuivenbergstadion en komt bewust niet verder dan de middenlijn. Het eerste kwartier is dan ook volledig voor de onzen. De dubbele verdediginggordel van de Puiveldenaren blijkt wel te werken want er zijn nauwelijks kansen te noteren. In de 19e minuut een eerste aanval van Puivelde en meteen is het raak. Wij verdedigen niet scherp genoeg en plots staat het 0-1 voor de bezoekers. Het sein om nog meer te gaan verdedigen. In deze eerste helft krijgen we wel nog enkele halve kansjes maar dat was het dan.

Na de rust komen Maarten Van Damme, Michiel Hendrickx en Jorn Audenaert in de ploeg voor Farid Baeyens, Brenth De Clercq en Nicolas Van der Stockt. De eenrichtingswedstrijd gaat verder maar de schaarse kansen worden ofwel op de bezoekende doelman ofwel naast getrapt. In de 76e minuut komt Warre Versele Thimo Govaert vervangen. De tijd begint te dringen wanneer in de 81e minuut Frederick Buytaert net buiten de backlijn een vrije trap nemen. De bal wijkt licht af en belandt in doel. Eindelijk staan we verdiend gelijk 1-1. In de 85e minuut komt nu ook Ruben Hendrickx in de ploeg voor  Nik Waterschoot. We gaan nu op zoek naar meer maar echt grote kansen krijgen we niet meer. Ook Puivelde komt nu nog een paar keer opzetten ook zonder succes. Na goed 92 minuten fluit de scheidsrechter de match ten einde.

Vandaag botsten we op een muur van verdedigers. Deze minder fraaie manier van voetballen leverde wel een punt op voor Puivelde. Volgende week gaan we op bezoek bij de rode lantaarn het verrassende Rado uit Sint Niklaas. Supporters op post!!!!

Ploegopstelling: Han Tonnelier, Nicolas Van der Stockt(46’ Michiel Hendrickx),Thomas Van Herpe, Maarten Waegeman, Joris Vercauteren, Nik Waterschoot(85’ Ruben Hendrickx), Dante Lardenoit, Thimo Govaert(76’ Warre Versele),  Farid Baeyens(46’ Maarten Van Damme), Frederick Buytaert en Brenth De Clercq(46’Jorn Audenaert)

Gele Kaarten :  -

Rode Kaarten :  -

Scoreverloop :

19’     0-1

81’     1-1       Frederick Buytaert

Man van de match: Frederick Buytaert

.:| Copyrighted © 2024 - Contact AVC De Vlasbloem - Webdesign Koen Michiels - Security and hosting by Eye |:.